Inspiratie

Mexicaanse Crispy Chick’n Wraps

Benodigde producten

Ingrediëntenlijst

1 zakje Crispy Chick’n Original
1 grote rode ui
1 blik kidneybonen (uitgelekt)
1 klein blikje maïs
6 lente-uitjes
4 tomaten
1 klein zakje rucola
6 grote tortilla wraps
100 gram geraspte Emmentaler kaas
8 jalapeño pepers
avocado
1 klein potje crème fraîche
1 theelepel Cajunkruiden
2 voorgekookte maïskolven

Bereiding

1
Snijd de tomaat en ui in blokjes en de lente-ui in ringen. Zet deze apart: dit wordt de salade.
2
Leg de maïskolven in de Airfryer en smeer ze in met een beetje olie. Bak de kolven dan 10 minuten op 200° C.
3
Leg na de 10 minuten de Crispy Chick’n, het blikje maïs, de kidneybonen en de jalapeño pepers bij de hele maïskolven in de Airfryer en bereid dit nog eens 10 minuten op 200° C.
4
Meng de crème fraîche met de Cajunkruiden.
5
Besmeer de wraps met de gekruide crème fraîche en beleg met de vulling van Crispy Chick’n, maïs, gekookte rijst en kidney bonen. Vouw dicht.
6
Leg de opgerolde wraps weer in de frituurmand en bestrooi ze lichtjes met geraspte kaas.
7
Gratineer ze 6 tot 8 minuten op 180° C in de Airfryer tot de kaas mooi gesmolten is.
8
Presenteer de wraps op een bord en serveer met de ui, tomaat, sla, lente-ui, Jalapeño pepers en de overgebleven saus.
9
Tip van de Chef: lekker met nacho's en een tomatensalsa.
Delen