Inspiratie

Du vin, du pain et du Mora

Du vin, du pain et du Mora

Ingrediëntenlijst

4 stuks (= 1 verpakking) Mora Viandel®
1 groot stokbrood, afgebakken en in 4 verdeeld
1 zakje gemengde sla
1 stuk brie in 12 plakjes gesneden
250 g mayonaise
60 ml rode wijn koken met 6 g suiker
4 g aardappelzetmeel mengen met 6 ml water

Bereiding

1
Bereiding voor de wijnmayonaise:
2
Kook de wijn met de suiker. Neem de pan van het vuur en voeg er het water met het aardappelzetmeel aan toe.
3
Roer dat mengsel met een garde (klopper) en kook terug door. Laat daarna een tijdje afkoelen.
4
Meng de gekoelde rode wijn met de garde door de mayonaise en doe je zalig sausje dan in een spuitzak.
5
Bereiding voor je Franse snack:
6
Bak de Mora Viandel® zoals het op de verpakking staat.
7
Snijd het in vieren gedeeld stokbrood open en leg de gemengde sla er tussen.
8
Leg nu de Mora Viandel® op de sla, leg er nog 3 stukjes brie bovenop en werk af met een toefje wijnmayonaise.
9
Smakelijk!