Inspiratie
Carrero met guacamole en nachos in een pitabroodje
Ingrediëntenlijst
Mora Carrero®
2 eetlepels guacamole*
Nachos
ijsbergsla
pitabroodjes xl
Voor de Guacamole:
1 rode peper
1 teentje knoflook
2 avocado’s
1 limoensap
olijfolie
0,25 tl komijnzaad
zout en peper
Bereiding
1
Ontdooi de Mora Carrero® zoals aangegeven op de verpakking
2
Bak het pitabroodje op de plaat of in de oven
3
Maak de guacamole: halveer de peper, verwijder de zaadjes en snijd de peper in kleine stukjes. Pel en snijd de knoflook fijn. Pel de avocado's, verwijder de pit en prak het vruchtvlees met een vork. Halveer de limoen en knijp het sap uit boven de avocado. Meng de peper, knoflook, een scheut olijfolie en komijnzaad erdoor en breng op smaak met zout en peper.
4
Snijd en was de ijsbergsla
5
Frituur de Mora Carrero® zoals aangegeven op de verpakking
6
Halveer het pitabroodje en vouw het open
7
Halveer de Mora Carrero® en steek in de opengevouwen pita
8
Vul de pita op met sla aan de ene kant en nachos (of frietjes) aan de andere kant van ieder stuk Carrero®, en verdeel de guacamole aan beide kanten