Mmm

Sito® Gold

Aantal stuks in verpakking 4
Gewicht per stuk 90.00 gram
Product nummer 1688
EAN 8710861916885

Algemene productinformatie

Bij Mora doen we er alles aan om te zorgen dat onze productinformatie zo accuraat mogelijk is. Echter, omdat producten regelmatig worden verbeterd, kan productinformatie zoals ingrediënten, voedingswaarden, dieet of allergie-informatie geregeld veranderen. We raden u daarom aan om altijd eerst de verpakking te lezen alvorens u het product nuttigt. Zijn er vragen of opmerkingen, neem dan contact op met onze consumentenservice.
Kippenseparatorvlees 265, water, bloem (bevat rogge, tarwe), ui 155, kippencollageen, zout, specerijen, kalkoenvlees 2%, zetmeel (bevat tarwe), gemodificeerd zetmeel, plantaardige oliën (palm, raapzaad, zonnebloem), tarwevezel, soja-eiwit, smaakversterker: E621, emulgatoren: E451 en E450, conserveermiddel: E211, verdikkingsmiddel: E464, kruiden (bevat selderij), glucosestroop, zuurteregelaar: E450, gist, rijsmiddel: E500, tarwegluten, natuurlijk aroma, gehydrolyseerd raapzaadeiwit. Kan sporen van ei bevatten.
per 100g onbereid productper portie (90 g)
Energie712 kJ641 kJ
169 kcal152 kcal
Vetten6.1 g5.5 g
waarvan verzadigde vetzuren1.4 g1.3 g
Koolhydraten19 g17.1 g
waarvan suikers0.6 g0.5 g
Vezels2.1 g1.9 g
Eiwitten9 g8.1 g
Zout2.4 g2.16 g
Frituren
Friteuse
5 min. (175°C)
Bevroren: 5 min.
Ontdooid: 3 min.
Maximaal 4 stuks tegelijk frituren.

Product niet in de verpakking ontdooien.
De genoemde tijden zijn gemiddelden.
Daarom adviseren wij u de exacte bereidingstijd even uit te proberen.
Z = Zonder M = Met K = Kan sporen bevatten
glutenbevattende granenM
tarweM
roggeM
gerstZ
haverZ
speltZ
khorasantarweZ
schaaldierenZ
eiK
visZ
pinda'sZ
sojaM
melkM
notenZ
amandelenZ
hazelnotenZ
walnotenZ
cashewnotenZ
pecannotenZ
paranotenZ
pistachenotenZ
macadamianotenZ
selderijM
mosterdZ
sesamZ
sulfiet (E220 - E228)Z
lupineZ
weekdierenZ
Bewaren in de diepvries bij -18°C. Houdbaarheidsdatum: zie verpakking. Product niet in de verpakking ontdooien. Na ontdooiing niet opnieuw invriezen.