Oven Goudse Kaasballetjes

Bereidingswijzen
Oven:
1. Verwarm de oven voor: hetelucht 220°C, elektrisch 240°C.
2. Plaats de bevroren kaasballetjes op een ovenrooster.
Gebruik geen bakpapier of ovenschaal voor het beste bakresultaat en plaats een opvangplaat onderin de oven, zodat de oven schoon blijft.
3. Plaats het rooster in het midden van de oven en verwarm de hapjes in 8-10 min. Afhankelijk van de oven kan de bereidingstijd variëren.
4. Haal de hapjes uit de oven en laat ze minimaal 2 minuten rusten voor de beste krokantheid.
Niet geschikt voor friteuse!
Airfryer:
Ca. 7 min. | 200°C
Maximale hoeveelheid: bodem mandje bedekt.
Ingredientenlijst
water, paneermeel (tarwebloem, zout, gist), 20% Goudse kaas (melk, zout, zuursel, stremsel, conserveermiddel: E251, kleurstof: annatto), doorhaalmiddel (water, gedroogde glucosesiroop, witte basterdsuiker (suiker, invertsuikerstroop), tarwebloem, dextrose, stabilisator: E466, zout, tarwe-eiwit), maïszetmeel, plantaardige oliën (palm, raap), gemodificeerd maïszetmeel, zout, aardappelzetmeel, verdikkingsmiddel: E464, stabilisatoren: E339, E450 en E451.
Voedingswaarden
per 100g onbereid productper portie (20 gram)
Energie1178 kJ236 kJ
282 kcal56 kcal
Eiwitten8 gram1.6 gram
Koolhydraten26 gram5.2 gram
Waarvan suikers1 gram0.2 gram
Vetten16 gram3.2 gram
Waarvan verzadigde vetzuren11 gram2.2 gram
Zout1.6 gram0.32 gram
Allergenen
Z = Zonder, M = Met, K = Kan sporen bevatten, O = Niet aangeleverd
melkM
lactoseM
eiZ
sojaZ
glutenbevattende granenM
tarweM
roggeZ
rundvleesZ
varkensvleesZ
kippenvleesZ
visZ
schaaldierenZ
maisO
cacaoO
peulvruchtenO
notenZ
pinda'sK
glutamaat (E620 - E625)Z
sulfiet (E220 - E228)Z
korianderO
selderijZ
sesamZ
lupineZ
mosterdZ
wortelO
weekdierenZ
gerstZ
haverZ
speltZ
khorasantarweZ
amandelenZ
hazelnotenZ
walnotenZ
cashewnotenZ
pecannotenZ
paranotenZ
pistachenotenZ
macadamianotenZ
Geschiktheid / Dieet
53
Zonder rund
Zonder varken
Bewaaradvies
TrajectBewaarconditieTemperatuur (ºC)Periode
Na ontdooienGekoeld4 (C)2 dag(en)
Algemene opmerking bij alle bewaarcondities:Na ontdooiing niet opnieuw invriezen.