Mmm
Oven & Airfryer Garnaal Kroketten
Een heerlijk romige Garnaal Kroket gevuld met 25% grijze Noordzeegarnalen, omhuld met een mooi goudbruin, krokant korstje. Niet te geloven, zo uit de Airfryer en oven!
Aantal stuks in verpakking | 4 |
Gewicht per stuk | 60.00 gram |
Product nummer | 4817 |
EAN | 8710861948176 |
Algemene productinformatie
Bij Mora doen we er alles aan om te zorgen dat onze productinformatie zo accuraat mogelijk is. Echter, omdat producten regelmatig worden verbeterd, kan productinformatie zoals ingrediënten, voedingswaarden, dieet of allergie-informatie geregeld veranderen. We raden u daarom aan om altijd eerst de verpakking te lezen alvorens u het product nuttigt. Zijn er vragen of opmerkingen, neem dan contact op met onze consumentenservice.
Ingrediëntenlijst
Water, 25% Noordzeegarnalen, paneermeel (tarwebloem, water, gist, zout), doorhaalmiddel (water, glucosestroop, witte basterdsuiker (suiker, invertsuikerstroop), tarwebloem, dextrose, stabilisator: E466, zout, tarwe-eiwit), tarwebloem, roomboter, plantaardige oliën (palm, raap), kaas, bouillon (water, visbouillon (mossel, kreeft, kabeljauw, maltodextrine, groenteconcentraten (wortel, tomaat), zout, plantaardige oliën (zonnebloem, raapzaad), gistextract, aroma's (bevat vis, melk), peper-extract, suiker, azijn, witte wijn, gehydrolyseerd soja-eiwit, vispoeder, kleurstoffen: E150d en paprika-extract, verdikkingsmiddel: E415, uipoeder, glucosestroop, conserveermiddel: E202, <1% lavas, glucosestroop, zetmeel, ui, rundergelatine, kreeftenbouillon (visbouillon (water, mossel, kreeft, kabeljauw, zout), water, tomatenpuree, zonnebloemolie, zout, wortelconcentraat, zetmeel, peperolie), verdikkingsmiddel: E464, melkeiwitten, zout, stabilisatoren: E340, E331 en E551, specerij, kleurstof: caroteen.
Kan sporen van pinda's bevatten.
"E"-nummers zijn door de EU goedgekeurde hulpstoffen.
Voedingswaarden
per 100g onbereid product | per portie (60 g) | |
---|---|---|
Energie | 930 kJ | 558 kJ |
222 kcal | 134 kcal | |
Vetten | 9.7 g | 5.9 g |
waarvan verzadigde vetzuren | 5.3 g | 3.2 g |
Koolhydraten | 24 g | 14.4 g |
waarvan suikers | 1.2 g | 0.8 g |
Vezels | 0.6 g | 0.4 g |
Eiwitten | 9.4 g | 5.7 g |
Zout | 1.3 g | 0.78 g |
Bereidingswijzen
Bakken in oven
1. Verwarm de heteluchtoven op 220°C.
2. Plaats de bevroren kroketten op een ovenrooster.
Gebruik geen bakpapier of ovenschaal voor het beste bakresultaat en plaats een opvangplaat onderin de oven, zodat de oven schoon blijft.
3. Plaats het rooster in het midden van de oven en verwarm de kroketten in 13-15 min. Afhankelijk van de oven kan de bereidingstijd variëren.
4. Haal de kroketten uit de oven en laat ze minimaal 2 minuten rusten voor de beste krokantheid.
Niet geschikt voor frituurbereiding
2. Plaats de bevroren kroketten op een ovenrooster.
Gebruik geen bakpapier of ovenschaal voor het beste bakresultaat en plaats een opvangplaat onderin de oven, zodat de oven schoon blijft.
3. Plaats het rooster in het midden van de oven en verwarm de kroketten in 13-15 min. Afhankelijk van de oven kan de bereidingstijd variëren.
4. Haal de kroketten uit de oven en laat ze minimaal 2 minuten rusten voor de beste krokantheid.
Niet geschikt voor frituurbereiding
Airfryer
9 - 10 min. | 200°C
Airfryer voorverwarmen.
Maximale hoeveelheid: bodem mandje bedekt.
Bereidingswijze is gebaseerd op een Philips Airfryer XL
Airfryer voorverwarmen.
Maximale hoeveelheid: bodem mandje bedekt.
Bereidingswijze is gebaseerd op een Philips Airfryer XL
Allergenen
Z = Zonder
M = Met
K = Kan sporen bevatten
glutenbevattende granen | M |
tarwe | M |
rogge | Z |
gerst | Z |
haver | Z |
spelt | Z |
khorasantarwe | Z |
schaaldieren | M |
ei | Z |
vis | M |
pinda's | K |
soja | M |
melk | M |
noten | Z |
amandelen | Z |
hazelnoten | Z |
walnoten | Z |
cashewnoten | Z |
pecannoten | Z |
paranoten | Z |
pistachenoten | Z |
macadamianoten | Z |
selderij | Z |
mosterd | Z |
sesam | Z |
sulfiet (E220 - E228) | Z |
lupine | Z |
weekdieren | M |
Bewaaradvies
Bewaren in de diepvries bij -18°C. Houdbaarheidsdatum: zie verpakking. Product niet in de verpakking ontdooien. Na ontdooiing niet opnieuw invriezen.