Oven Kaaskroket op rustiek brood met vijgen chutney

Ingrediënten

  • 2 doosjes Mora Oven Kaaskroket 4 stuks
  • 1/2 rustiek bruin brood
  • 100 g boter
  • 100 g vijgen chutney
  • 125 g gemengde sla met rucola
  • 100 ml mosterdvinaigrette
  • 50 g walnoten
  • 100 g gedroogde tomaten op olie
  • 1/4 bakje tuinkers

Bereidingswijze

  1. Neem een spuitzak en doe daar de vijgen chutney in.
  2. Doe wat mosterdvinaigrette over de gemengde sla.
  3. Knip de tuinkers in een bakje.
  4. Laat de zongedroogde tomaten uitlekken in een zeef.
  5. Snijd het brood in dikke plakken van 2 cm.
  6. Besmeer de sneetjes met boter en spuit er een slinger vijgen chutney op.
  7. Bereid de Oven Kaaskroketten in de oven gedurende 15 minuten op 180°C (product niet ontdooien).
  8. Serveertip: Leg een sneetje brood op een mooie houten plank en leg hierop 2 Oven Kaaskroketten, waarvan er één is doorgesneden. Garneer met gemengde sla, 3 stukjes tomaat, 2 stukjes walnoot en een toefje tuinkers.

Ook interessant

Halloween met Mora!
Halloween met Mora!
Voor elke match van het WK een ander recept. Smakelijk eh! Ay caramba! Het is Mexicover op het WK.