Frikandel

Bereidingswijzen
Oven/grill (250°C):
Baktijden: ontdooid ± 9 minuten, bevroren ± 13 minuten.

De genoemde maximum bereidingstijd en baktemperatuur niet overschrijden.
Verhit vet of olie tot 180°C.
Baktijden: ontdooid ± 2 minuten, bevroren ± 4 minuten.
Ingredientenlijst
Mechanisch gesepareerd kippenvlees 44%, water, varkensvlees 15%, paneermeel (tarwebloem, water, gist, zout), varkensvet, ui, tarwegluten, zout, plantaardig eiwithydrolysaat, tapiocazetmeel (soja, mais), kruiden en specerijen (mosterd), stabilisatoren: E450, E451, antioxidanten: ascorbinezuur, citroenzuur
Voedingswaarden
per 100g onbereid productper portie (85 gram)
Energie818 kJ695 kJ
197 kcal167 kcal
Eiwitten13 gram11 gram
Koolhydraten6 gram5.1 gram
Waarvan suikers0.5 gram0.4 gram
Vetten13 gram11 gram
Waarvan verzadigde vetzuren4.9 gram4.2 gram
Zout1.6 gram1.4 gram
Allergenen
Z = Zonder, M = Met, K = Kan sporen bevatten, O = Niet aangeleverd
melkZ
lactoseZ
eiZ
sojaM
glutenbevattende granenM
tarweM
roggeZ
rundvleesZ
varkensvleesM
kippenvleesM
visZ
schaaldierenZ
maisO
cacaoO
peulvruchtenO
notenZ
pinda'sZ
glutamaat (E620 - E625)Z
sulfiet (E220 - E228)Z
korianderO
selderijZ
sesamZ
lupineZ
mosterdM
wortelO
weekdierenZ
gerstZ
haverZ
speltZ
khorasantarweZ
amandelenZ
hazelnotenZ
walnotenZ
cashewnotenZ
pecannotenZ
paranotenZ
pistachenotenZ
macadamianotenZ
Geschiktheid / Dieet
53
Bevat kip en gevogelte
Lactosevrij
Zonder rund
Bevat varkensvlees
Bewaaradvies
TrajectBewaarconditieTemperatuur (ºC)Periode
Opslag klantDiepvries-12 (C)1 maand(en)
Opslag klantDiepvries-6 (C)1 weken
Na ontdooienGekoeld4 (C)48 uur
Algemene opmerking bij alle bewaarcondities:Product niet in de verpakking ontdooien. Na ontdooiing niet opnieuw invriezen.