Frietjes aan huis geleverd

25 oktober 2017

Frietjes aan huis geleverd

Durf de sprong te wagen en voel het positieve effect!

Bestel jij soms eten online? Millennials, dat zijn mensen tot 35, doen dat regelmatig. Daar vinden ze een groot aanbod pizza, kebab of sushi. Maar nog te weinig frietjes. Home delivery is dan ook dé trend voor 2017.

4 voordelen van home delivery

  • Wist je dat er nog een hele markt open ligt? Met levering aan huis spreek je niet alleen een nieuwe doelgroep aan, je speelt ook in op nieuwe momenten om frietjes te eten.
  • Home delivery hoeft trouwens niet per se alleen om frieten te gaan. Wat dacht je van frituursnacks als aperitiefhapje?
  • Speel ook in op de wensen van je klanten en bied partymixen online aan.
  • Frietjes worden net zo snel ingepakt en geleverd door een koerier als wanneer de consument die zelf afhaalt in je frituur en mee naar huis neemt. Bovendien bied je zo ook een extra service en onderscheid je je als frituur van je concurrenten.

Wat denken de klanten zelf?

Meer klanten én meer omzet! De frituren die al bezig zijn met home delivery zijn heel enthousiast. Ze bereiken namelijk een nieuwe markt. Mensen die normaal gezien pizza of iets anders zouden bestellen, kiezen nu voor frietjes.

Home delivery neemt dus geen bestaande klanten weg, maar zorgt voor extra klanten. En extra klanten betekent ook extra omzet.

Ook interessant

14 december 2018
Een kakelverse nieuwe snack van Mora
Als je nog een reden zocht om vanavond naar de frituur te gaan: hier is-ie … Je favoriete nieuwe snack is eindelijk verkrijgbaar. Ga snel smullen van…
29 augustus 2018
België is hét frietland bij uitstek! De gemiddelde Belg draait z’n hand dan ook niet om voor een groot pak friet met een frikandel of één van de vele…
31 juli 2018
Er is geen beter moment dan een zonnige zomerdag om uitgebreid te aperitieven. Lekker genieten in het avondzonnetje met een fris en origineel drankje…
15 juni 2018
3 knalrecepten op ‘n rij
De beste opwarming voor het WK? Een oven vol warme ovensnacks! En omdat supporteren voor ons Belgisch elftal zoveel beter gaat met een lekkere snack…